Consensio’s netwerk van en voor gedreven ondernemers

De formule

Ondernemers inspireren elkaar, Consensio verbindt.
Goede ideeën liggen vaak voor het rapen bij collega-ondernemers. Valkuilen vermijden kan makkelijker als anderen je vooraf tips geven. Vanuit hun eigen ervaringen. In alle openheid, met respect voor elkaar. Voeg daar een innovatief Consensio-sausje aan toe en het resultaat is een rijk en gevarieerd menu.

De ingrediënten

Leden van Community geven elkaar inzicht in de receptuur van hun vernieuwend businessmodel. Op Café Consensio wordt het resultaat verteld. In de openheid en vertrouwen van de Community wordt de receptuur prijs gegeven. In alle detail, inclusief de moeilijkheden en valkuilen. Maar ook de successen en hoe die gerealiseerd worden. Het geheim van de chef wordt gedeeld! In zijn eigen “keuken”.

De gangen van het menu. Een rijk en gevarieerd aanbod

• 4 x per jaar is er Café Consensio waar een klant van Consensio getuigt. Leden van de Community hebben kort daarna afspraak in de kantoren of de winkel van die klant.
• 2 x per jaar is er een intervisiemoment gepland.
• Jaarlijks trekken we er samen op uit. Naar een congres bvb. Of naar een stad met vernieuwende winkelconcepten. Misschien hebben jullie zelf wel nog een andere suggestie?
• …

De afrekening

Voor dit unieke concept van een businessclub wordt een bijdrage van 500 euro (excl. BTW) op jaarbasis voorgesteld. Vanaf de tweede deelnemer uit dezelfde organisatie geldt een korting van 25%.

Mee de keuken in?

Interesse om de keukengeheimen van collega’s te proeven? Aarzel dan niet en vraag meer informatie. Of beter nog, reserveer meteen je plaatsje aan tafel. Telefonisch (03/888.94.45) of via mail (team@consensio.be)

Wat is Community?

Community is de exclusieve businessclub van en voor klanten en relaties van Consensio. Ook andere ondernemers zijn steeds welkom.
Consensio begeleidt zijn klanten bij het ontwikkelen en implementeren van vernieuwende business- en klantenconcepten.
We ondersteunen u, uw team en uw organisatie bij de uitbouw van een klantgerichte organisatie én een stimulerende werkplek. Samen realiseren we succesvolle en duurzame groei voor uw onderneming.
Enkele referenties: BOSS colora, Different Hotels, Dox, Messer,
Plastiek Van Wauwe, Plus++, Ralet, tende, Torfs, Triodos Bank,
Vastgoed van Hoof, …