Missie & visie

Onze missie

Consensio is de businesspartner voor de familiale KMO. En dé referentie in bank en verzekeringen. Wij bouwen en implementeren, samen met onze klanten, authentieke en vernieuwende klantenconcepten.
Wij ondersteunen u, uw team en uw organisatie bij de uitbouw van een stimulerende werkplek. Als hefboom voor succesvolle en duurzame groei.
Voor haar klanten is Consensio een ontmoetingsplaats. We verzoenen open hart en open mind met zakelijkheid. Samen met ons ontdekt u uw potentieel op menselijk en zakelijk vlak.
De aandeelhouders en medewerkers van Consensio verbinden zich ertoe om zakelijkheid met de “bron” van de klant te verzoenen: onze en uw natuur, harmonisch op elkaar inspelend en onderling versterkend.

Onze visie

De medewerkers van Consensio brengen op organische wijze kleur en frisheid in het leven. Wij creëren een waardenkader uit de constructieve confrontatie tussen het unieke van het bedrijf en een duidelijk geformuleerde visie op de toekomst.

Samen in kracht en eenheid staan en toch zelf verantwoordelijkheid nemen. Zo spreekt Consensio de competenties en verantwoordelijkheden van zowel de individuele manager als de gehele organisatie aan. Dit krijgt vorm in klantgerichte processen en structuren, die met “volle goesting” geïmplementeerd worden.

Als team staan we voor professionalisme door ideeën voor vernieuwing op een krachtige en bezielende manier te ontwikkelen en neer te zetten. Het resultaat: kracht, geluk, identiteit en gezonde vrijheid.
Consensio gidst veilig en met respect, ondersteunt bewustwording, helpt bij het opnemen van verantwoordelijkheden en ontwikkelen van competenties.

Onze waarden

  • Authentiek
  • Zorgzaam
  • Vernieuwend
  • Zakelijk