BOSS Paints/Colora

BOSS Paints, opgericht in 1943 door Antoon Bossuyt, ontwikkelt, produceert en verkoopt verfproducten aan professionele klanten. BOSS paints streeft naar een gezond rendement in combinatie met een groot respect voor mens en omgeving. Het bedrijf heeft als droom met alle klanten, medewerkers en partners samen te werken op een professionele én persoonlijke manier.

Alles begint met klantgerichtheid. Dat uit zich in een professionele , persoonlijke service en ene uitgebreid aanbod van diensten voor schilders, architecten, winkeliers en consumenten. Mensen en hun talenten staan centraal in het bedrijf. Er wordt een flexibele werkomgeving geboden, met een mooi evenwicht tussen werk en privé, en voldoende aandacht voor persoonlijke wensen en ambities.

colora is een Belgische keten van verfwinkels voor zowel particulieren als professionele schilders. colora verdeelt niet enkel de kwaliteitsproducten van verfproducent BOSS paints, het wil zijn klanten ook uitgebreid inspireren én adviseren. Een uniek winkelconcept!