Coöperatieven

Plus++

10 collega’s, onafhankelijke en familiale verzekeringsmakelaars en bankagenten slaan de handen in elkaar.
Plus++ staat garant voor transparantie, vooruitstrevendheid en een warm gevoel. Zij ontwikkelen samen een nieuwe en verrassende aanpak om de het comfort en de welvaart van hun klanten maximaal te ondersteunen, vertrekkende vanuit hun dromen. Niet enkel op papier maar ook daadwerkelijk: met een duidelijke bevraging, concrete adviezen en oplossingen!

Kantelmoment

De financiële sector en met name de verzekeringsmakelaardij is in crisis. Heel wat kleinschalige kantoren verliezen zich in een prijzenslag. Een 10-tal familiale ondernemers hebben de transformatie ingezet: van producten naar een aanbod van duurzaam en levenslang comfortabel wonen. In 2020 zal de helft van hun klanten in het nieuwe concept meegaan!

De transformatiestrategie steunt op:

- jaarlijks persoonlijk contact met de klanten, op initiatief van de makelaar
- volledige transparantie als basis voor wederzijds vertrouwen want de klant betaalt de makelaar rechtstreeks voor zijn advies
- onafhankelijkheid
- een duidelijke segmentatie

Tende

Gepassioneerd door de leefomgeving waarin u zich thuis voelt.

9 leden, 12 showrooms
Tende is een coöperatieve vennootschap en groepeert 9 familiale leden. Elk van hen combineert de kracht van samenwerken met een sterke lokale identiteit, gespecialiseerd vakmanschap en ambachtelijk maatwerk.
In alles wat zij doen stellen zij de klant centraal. Elke dag opnieuw zijn zij - apart en samen - hard in de weer om uw unieke leefomgeving te realiseren.
Zij bieden een luisterend oor, inspirerend stylingadvies, technische expertise, ambachtelijk maatwerk en vakkundige plaatsing.

Kantelmoment
Vanuit de familiale verankering, samen een winkelconcept neerzetten dat vertrekt vanuit beleving en niet meer vanuit het uitstallen van gordijnen. Met als kers op de taart: het openen van een belevingswinkel in Knokke.
Er werd een efficiëntie crm en klantgerichte routing ontwikkeld voor de cruciale aspecten advies, opmeten en plaatsen.
9 familiale ondernemingen willen samen hun talenten inzetten vanuit dialoog met elkaar en passie voor de klant.