Messer

Sinds 1898 wordt de naam Messer verbonden aan ‘competentie’ voor alles wat met industriële gassen tem aken heeft. Het bedrijf behoort tot de top van de industriële gasondernemingen in Europa. Messer Benelux is leverancier voor België, Nederland en het Groot-Hertogdom-Luxemburg.

Inspelen op de vraag van de klant en aanreiken van oplossingen op maat is het motto. Het bdrijf is in alle markten te vinden: drinkwaterproductie, voedingsindustrie, laboratoria, chemieconcerns, milieutechnische toepassingen, lassen en snijden, metallurgie, papierindustrie, ziekenhuizen. De traditionele sterkt van Messer ligt in het produceren van gassen van hoge kwaliteit en het op tijd leveren ervan aan verschillende industriële sectoren. Een belangrijke factor voor dit goedlopende bedrijf ligt in de ontwikkeling van innovatieve applicatietechnieken die samen met klanten, maar ook met wetenschappers en onderzoekers worden uitgevoerd.

Het ultieme doel: sneller groeien dan de gassenmarkt, door klaten veel duurzamer te voorzien van hun comfort. Het comfort bestaat erin dat Messer en de klant dusdanig samenwerken dat de klant écht vertrouwen heeft dat de gassenbevoorrading en -administratie dusdanig vlot verloopt, dat ze zich ten volle kunnen concentreren op hun eigen business. Dit vertrouwen wordt verdiend doordat de klant steeds te maken krijgt met Messer medewerkers, die een eigen community style hebben, zijnde mensen die de zaken willen, mogen, kunnen en zullen aanpakken.

De overeenstemming met de natuur, de mensen en het milieu, de kwaliteit van de producten en prestaties op de grootst mogelijke veiligheid in de omgeving met gassen staan bij Messer op de voorgrond.