Over ons

Consensio is een familiale kmo. Louis en Charlotte Schoofs trekken samen aan de kar. Twee generaties die elkaar inspireren, aanvullen en uitdagen.

Ze maken van Consensio ook een ontmoetingsplek waar een verscheidenheid aan expertises elkaar ontmoet en inspireert. Zo blijven ze hun netwerk prikkelen en innovatie voeden.

Onze visie

Consensio brengt op organische wijze kleur en frisheid. Wij creëren een waardenkader uit de construcite confrontatie tussen het unieke van het bedrijf en een duidelijk geformuleerde visie op de toekomst.

Samen in kracht en eenheid staan en toch zelf verantwoordelijkheid nemen. Zo spreekt Consensio de competenties en verantwoordelijkheden van zowel de individuele manager als de gehele organisatie aan.

Consensio gidst veilig en met respect, ondersteunt bewustwording, helpt bij het opnemen van verantwoordelijkheden en ontwikkelen van competenties.

Onze waarden

Authentiek – Zorgzaam – Vernieuwend – Zakelijk

Ons Commitment

De aandeelhouders en medewerkers van Consensio verbinden zich ertoe om zakelijkheid met de “bron” van de klant te verzoenen: onze en uw natuur, harmonisch op elkaar inspelend en onderling versterkend.

Consensio bestaat uit een krachtig vast team dat we steeds aanvullen met een netwerk aan consultants. Met een variatie aan expertise kunnen we flexibel inspelen op de vragen van onze klanten.

Team