Ralet

Bij Ralet kom je niet zo maar om schoenen!

Kantelmoment

De nieuwe generatie – Isabelle en Bruno – die de samenwerking in het familiebedrijf opzochten met oog voor de veranderende markt.
Het familiebedrijf Ralet is aan zijn derde generatie toe en wordt momenteel geleid door Isabelle en Bruno, die broer en zus zijn. Ze zijn als kind opgegroeid in de schoenenwereld en volgen deze met passie verder op. Zo zijn zij authentieke, ervaren schoenenspecialisten geworden. Zij blijven verder investeren in modieuze collecties, goede logistiek, vernieuwende winkels en een gebruiksvriendelijke webshop.

Ralet blijft groeien

Momenteel zijn er reeds 7 Ralet winkels (Knokke, Sluis, Sint-Kruis bij Brugge en Kortrijk). Een bezoek aan de winkels is een gezellige belevenis die zeker de moeite waard is. Met een handige webshop is het aanbod van Ralet bovendien ook overal online beschikbaar.
Met veel aandacht voor klantvriendelijkheid, een persoonlijke aanpak en een goede service is het steeds aangenaam winkelen bij Ralet. Respect, positiviteit, vertrouwen en creativiteit behoren tot de basiswaarden van Ralet.